Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Odder Grundtvigske Valgmenighed søger ny præst


Odder Grundtvigske Valgmenighed er en lille valgmenighed bestående af 93 medlemmer. Valgmenigheden er beliggende i Odder 20 km syd for Århus. Stillingen er en 40% stilling, og der er ikke bopælspligt.

Hos os får du en enestående mulighed for at kombinere din præstegerning med noget andet ved siden af, f.eks. et andet job, fordybelse i teologien eller blot god tid til familien.

Som en valgmenighed med stærke grundtvigske rødder er det afgørende, at vores nye præst færdes hjemmevant i Grundtvigs univers og formår at forene det kirkelige og det folkelige. Det er vigtigt, at du som præst har god kontakt til menigheden gennem de opgaver, der følger med præstegerningen.

Vi ser helst, at du er uddannet teolog, men også andre ansøgere kan komme i betragtning.

Der er gudstjeneste hver anden søndag med god tilslutning.

 

 

Udover gudstjenester og kirkelige handlinger holdes der sangarrangementer, højskoleeftermiddage og andre kulturelle begivenheder. Organist og kirkesanger arrangerer morgensang i kirken hver fredag. Der er pt. etableret en læsekreds, der mødes en eftermiddag hver måned. Du kommer til at være tovholder og medarrangør af disse begivenheder i samarbejde med bestyrelsen, og vi er åbne for nye ideer.

Der er et særdeles godt samarbejde mellem kirkebetjening, bestyrelse og præst. Præsten har mulighed for at tage del i konvent for præsterne i de nordjyske og østjyske Fri- og Valgmenigheder.

En del af arbejdet i valgmenigheden er baseret på frivillig arbejdskraft. Præst, kasserer, kirkesanger, organist og graver er lønnet. Vi afholder arbejdsdage efter behov med frivillige fra menigheden.

Det er et godt sted at være præst.

 


Jobfakta

Løn: Stillingen er en 40% stilling.

Bolig: Der er ikke tilknyttet bolig; men vi ser gerne, at man bor i nærheden af Odder.

Tiltrædelse: 1. oktober.

Ansøgningsfrist: 12. august.

Ansøgningen sendes til Ole Thordahl Poulsen pr. mail: formand@ogv.dk

For yderligere information, kontakt og evt. fremvisning: Grethe Gammelmark tlf. 21 75 42 12 eller Ole Thordahl Poulsen tlf. 23 45 84 41.

 

LINK:

Odder Grundtvigske Valgmenighed

 Læs Præsteforeningens tjekliste, når du søger embede
Præsteforeningen har udarbejdet en tjekliste med informationer om, hvad du skal være opmærksom på, når du søger præsteembede. Vær især opmærksom på, at din nuværende løn ikke følger automatisk med, hvis du får nyt embede. Især, hvis du overvejer at søge en oa-stilling med boligpligt og en evt. kbf-funktion, anbefales det, at du læser tjeklisten nedenfor, og får rådgivning i sekretariatet
Præsteforeningens tjekliste🕑 40%  |  Odder  |  2024-08-12 23:59:00

Ansøg på e-mail

Virksomhed
Odder Grundtvigske Valgmenighed
Arbejdssted
Rørthvej 34
8300 Odder
Ansøgningsfrist
12-08-2024 23:59Retur til søgning